Известие

Collapse
No announcement yet.

чип за 155

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• чип за 155

здравеите на всички ... както всеки от вас и аз карам алфа 155 . мн ме кефи но искам още!!! бих искал да разбера вашето мнение за чип на 155 1.7 ТС ... цени деиствие и т.н. благодаря
    155 rlz

за коне няма да дигне много наи много 5,6 коня ама дига нютон метрите което е добре особенно при ускорение

Comment

Бат Венци - VFTI e с чип ,ама той е 2,0 - мотор и беше доста доволен. Той да каже предимства и недостатъци.
      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от BuR7oNnN Покажи съобщение
        здравеите на всички ... както всеки от вас и аз карам алфа 155 . мн ме кефи но искам още!!! бих искал да разбера вашето мнение за чип на 155 1.7 ТС ... цени деиствие и т.н. благодаря
        Днес слагахме при Бате Бобо на една 155ца 1.8 16v. и колата се "отпуши" много.
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

На 2.0 се усеща осезаемо-става по-пъргава на ниски и средни обороти.Разхода остава същия.Конските сили-12 отгоре /за 2.0 16v/. Разбира се за да се усети чипа всичко по колата трябва да е на 6- свещи,дебитомер и т. н. така че успех колега
          АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
          FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Не ти трябва.... карай си колата по живо по здраво

155 2.5 V6
            Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Първоначално публикувано от lulin racing Покажи съобщение
              Не ти трябва.... карай си колата по живо по здраво
              ,абсолютно правилно.

Comment

Working...
              X